InterLog

Servicii Retele

De peste 17 ani, SC Interlog Com SRL ofera servicii de retelistica clientilor business si persoanelor fizice. Serviciile noastre includ proiectari de retea si infrastructura, efectuarea lucrarilor de cablare, instalarea echipamentelor active si pasive, configurarea retelei, analiza retelei existente, executare de lucrari de intretinere, reinnoire si extindere retele. Configuram servere, echipamente pe fir si wifi.

SERVICII RETELE

PROIECTARE RETEA

De multe ori furnizorul de Internet nu se ocupa de proiectarea retelei sau lasa haos in urma lucrarii. Echipa SC Interlog Com SRL iti sta la dispozitie pentru proiectarea retelei, stabilirea necesarului de echipamente, instalarea acestora, montarea de rack-uri si cablarea spatiului, pentru a asigura functionalitatea maxima a retelei.

SERVICII SERVERE

SC Interlog Com SRL asigura instalarea si configurarea serverelor la locatia clientului. Instalam si configuram servere pe platforma Microsoft Windows Server, servere pe sisteme Unix/Linux, servere de stocare in retea (NAS), servere de control retea si echipamente conexe (firewall hardware, access control, etc.).

EXTINDERE RETEA

Daca doriti extinderea retelei, instalarea unor echipamente noi in reteaua existenta, unirea a doua retele din locatii diferite, va oferim solutiile optime pentru realizarea infrastructurii. Realizam extinderi prin cablu sau cu ajutorul echipamentelor wireless profesionale, Nanostation, astfel incat sa beneficiati de cea mai buna conexiune si latente mici.

CONFIGURARE ECHIPAMENTE

Instalam si configuram echipamente de retea active si pasive pentru dumneavoastra. Configuram routere, instalam imprimante, copiatoare in retea, realizam configurarari pentru faxuri, placi de retea, scannere sau alte echipemente pe care le detineti. De asemenea, realizam lucrari de mentenanta si intretinere a lucrarilor.

0254 60 60 40

Doriti sa contractati o lucrare? Completati forumarul de mai jos sau sunati-ne la

  Numele (obligatoriu)

  Adresa de email (obligatoriu)

  Subiectul

  Mesaj

  Interlog Com SRL
  Brad,
  Str. Republicii, Nr. 10
  Hunedoara.

  e: office@interlog.ro
  t: 0254 606040
  f: 0254 60 60 04

  Despre Noi

  De peste 17 ani, SC Interlog Com SRL ofera servicii hardware si suport tehnic IT&C de cea mai inalta calitate in zona Brad si in imprejurimi. Pentru companii, oferim servicii pe baza unui contract de administrare si înretinere a tehnicii de calcul sau a unui contract de service la cerere care asigura rezolvarea tuturor problemelor aparute în functionarea tehnicii de calcul indiferent de volumul sau specificul acestoara. Pentru persoane fizice oferim servicii de diagnosticare, depanare, instalare, configurare si optimizare sisteme, la cerere, in service-ul nostru din localitatea Brad, Str, Republicii, Nr. 10.
  Top