InterLog

Despre Noi

CINE SUNTEM

De peste 22 ani, SC Interlog Com SRL ofera servicii hardware si suport tehnic IT&C de cea mai inalta calitate in zona Brad si in imprejurimi. Pentru companii, oferim servicii  pe baza unui contract de administrare si înretinere a tehnicii de calcul sau a unui contract de service la cerere care asigura rezolvarea tuturor problemelor aparute în functionarea tehnicii de calcul indiferent de volumul sau specificul acestoara.

Pentru persoane fizice oferim servicii de diagnosticare, depanare, instalare, configurare si optimizare sisteme, la cerere, in service-ul nostru din localitatea Brad, Str, Republicii, Nr. 10.

Cu ce ne ocupam

Service Calculatoare & Notebookuri
Retelistica
Web Design & Development
Gazduire Web
Implementare Proiecte Europene
Comercializare Produse IT&C

DE CE INTERLOG?

EXPERIENTA INTERLOG

Vechimea si experienta noastra, parteneriatele incheiate si sustinute si portofoliul de servicii demonstreaza increderea castigata in randul clientilor, iar succesul nostru de azi se datoreaza succesului lor, succes la care ne mandrim că am putut contribui.

ECHIPA PUTERNICA

Punem in slujba dumneavoastra o echipa dinamica, cu o motivare puternica de a fi întotdeauna cei mai buni în satisfacerea nevoilor clientilor. Educația și experienta în IT, precum si certificarile detinute, fac din colegii nostri consultanti de incredere si capabili.

SOLUTII PROFESIONALE

Pe baza nevoilor dumneavoastra de utilizare comunicate, analizam, construim si furnizam solutii menite sa va garanteze mediul de lucru ideal, sa va reduca costurile și sa va crească afacerea.

CLIENTI

Experienta si increderea clientilor in noi ne-au adus un portofoliu pe care ne dorim sa-l crestem an de an, mandrindu-ne in acest moment cu colaborari atat in sfera industriilor, cat si la nivel de institutii publice si de învatamant.

Increderea Clientilor Ne Motiveaza

Facem lucrurile sa mearga! Colaboram cu clienti din toate domeniile de activitate, atat utilizatori business cat si casnici. Tratam fiecare problema cu maxima seriozitate si gasim solutii pentru orice problema tehnica.

Nu ne limitam doar la lucruri simple. Analizam fiecare proiect, construim, ne adaptam si reusim sa gasim solutii potrivite pentru fiecare obstacol pe care il intalnim.

Comunicarea cu clientii este foarte importanta. De aceea, mai intai ascultam, apoi analizam si mai apoi prezentam un plan tehnic de implementare a solutiei tehnice potrivite pentru fiecare.

De ce Interlog?

Cele mai importante companii din zona au incredere in noi, pentru profesionalismul demonstrat, experienta superioara si solutiile oferite. Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie cu solutii tehnice profesionale, special concepute pentru a rezolva problemele dumneavoastra.

PROIECTE EUROPENE

PRIMA

PRIMA  -Promovarea Resurselor Umane din mediul rural prin Informare, Mediere și Instruire în Antreprenoriat
Acceseza site

OMNIA

OMNIA – Consiliere, informare, formare antreprenorială în regiunea Vest
Acceseza site

SIGMA

SIGMA – Dezvoltare sustenabilă, informare, mediere și antreprenoriat in mediul rural
Acceseza site

MICRA

Stimularea culturii antreprenoriale și calificări cheie în mediul rural – MICRA
Acceseza site

Interlog Com SRL
Brad,
Str. Republicii, Nr. 10
Hunedoara.

e: office@interlog.ro
t: 0254 606040
f: 0254 60 60 04

Despre Noi

De peste 17 ani, SC Interlog Com SRL ofera servicii hardware si suport tehnic IT&C de cea mai inalta calitate in zona Brad si in imprejurimi. Pentru companii, oferim servicii pe baza unui contract de administrare si înretinere a tehnicii de calcul sau a unui contract de service la cerere care asigura rezolvarea tuturor problemelor aparute în functionarea tehnicii de calcul indiferent de volumul sau specificul acestoara. Pentru persoane fizice oferim servicii de diagnosticare, depanare, instalare, configurare si optimizare sisteme, la cerere, in service-ul nostru din localitatea Brad, Str, Republicii, Nr. 10.
Top