InterLog

Servicii Hardware si suport tehnic IT&C

De peste 17 ani, SC Interlog Com SRL ofera servicii hardware si suport tehnic IT&C de cea mai inalta calitate in zona Brad si in imprejurimi. Pentru companii, oferim servicii  pe baza unui contract de administrare si înretinere a tehnicii de calcul sau a unui contract de service la cerere care asigura rezolvarea tuturor problemelor aparute în functionarea tehnicii de calcul indiferent de volumul sau specificul acestoara.

Pentru persoane fizice oferim servicii de diagnosticare, depanare, instalare, configurare si optimizare sisteme, la cerere, in service-ul nostru din localitatea Brad, Str, Republicii, Nr. 10.

SERVICII HARDWARE

DEPANARE SISTEME

Daca aveti o poblema cu calculatoarele sau echipamentele IT, echipa SC Interlog Com SRL va sta la dispozitie pentru identificarea si depanarea defectiunilor hardware si software, instalare si configurare solutii software (doar insotite de licenta), instalare si configurare conexiuni retea, devirusare si optimizare sisteme, backup si recuperare de date

SERVICII SERVERE

SC Interlog Com SRL asigura instalarea si configurarea serverelor la locatia clientului. Instalam si configuram servere pe platforma Microsoft Windows Server, servere pe sisteme Unix/Linux, servere de stocare in retea (NAS), servere de control retea si echipamente conexe (firewall hardware, access control, etc.).

ASISTENTA TEHNICA

Oferim asistenta tehnica pentru proiectarea infrastructurii IT, asistenta pentru achizitionarea echipamentului hardware si a produselor software, upgrade componente, solutii optime din punct de vedere finaciar, asigurarea securitatii datelor si a retelelor, configurarea sistemelor si asigurarea compatibilitatii hardware si software.

CONSULTANTA IT

Oferim servicii de consultanta IT pentru a veni in sprijinul clientilor prin auditarea infrastructurii clientului, din punct de vedere hardware si software, consultanta cu privire la licentierea corespunzatoarea a echipamentelor, stabilirea nevoilor organizatiei si realizarea unui plan de achizitii in functie de acestea, stabilirea structurii si configurarea echipamentelor.

Suna-ne la 0254 60 60 40

Ai probleme cu calculatorul sau cu un alt echipament?

Alege sa lucrezi cu un partener puternic

Avem parteneriate strategice cu companii importante din domeniu si oferim clientilor nostri cele mai performante solutii disponibile pe piata. Protejeaza-ti afacerea si alege cele mai bune componente pentru calculatoarele pe care le utilizezi.

Fie ca ai nevoie de un upgrade, o solutie noua sau de inlocuit o piesa, avem solutii pentru orice buget si alegem impreuna varianta optima pentru tine.

DEZVOLTĂ-ȚI AFACEREA ÎN SIGURANȚĂ!

FOLOSEȘTE SOFTWARE CU LICENȚĂ!

Utilizarea de software contrafăcut crește gradul de risc de infectare cu malware și lasă loc pentru furtul de informații. Un malware poate, de exemplu, captura date personale de autentificare cu ocazia accesării serviciilor de tip online banking (ceea ce poate duce la situații de furt al banilor din contul bancar) sau a altor servicii online sau poate înregistra fiecare acțiune desfășurată pe un calculator, astfel că orice fel de date confidențiale pot fi subtilizate cu ușurință, pentru a fi folosite, în interesul celor ce le accesează neautorizat, sau vândute mai departe.

Campanie implementata de BSA | The Software Alliance și Inspectoratul General al Poliției Române

Mai multe detalii pe site-ul campaniei www.softwareculicenta.ro

Interlog Com SRL
Brad,
Str. Republicii, Nr. 10
Hunedoara.

e: office@interlog.ro
t: 0254 606040
f: 0254 60 60 04

Despre Noi

De peste 17 ani, SC Interlog Com SRL ofera servicii hardware si suport tehnic IT&C de cea mai inalta calitate in zona Brad si in imprejurimi. Pentru companii, oferim servicii pe baza unui contract de administrare si înretinere a tehnicii de calcul sau a unui contract de service la cerere care asigura rezolvarea tuturor problemelor aparute în functionarea tehnicii de calcul indiferent de volumul sau specificul acestoara. Pentru persoane fizice oferim servicii de diagnosticare, depanare, instalare, configurare si optimizare sisteme, la cerere, in service-ul nostru din localitatea Brad, Str, Republicii, Nr. 10.
Top