InterLog

Servicii si Solutii IT

CE VA OFERIM

De peste 17 ani, SC Interlog Com SRL ofera servicii hardware si suport tehnic IT&C de cea mai inalta calitate in zona Brad si in imprejurimi. Pentru companii, oferim servicii  pe baza unui contract de administrare si înretinere a tehnicii de calcul sau a unui contract de service la cerere care asigura rezolvarea tuturor problemelor aparute în functionarea tehnicii de calcul indiferent de volumul sau specificul acestoara.

Pentru persoane fizice oferim servicii de diagnosticare, depanare, instalare, configurare si optimizare sisteme, la cerere, in service-ul nostru din localitatea Brad, Str, Republicii, Nr. 10.

Vrei sa-ti dezvolti sistemul informatic, dar nu este domeniul tau ?
Te descurajeaza lipsa personalului calificat sau costurile de implementare ?
Angajatii tai solicita echipamente noi si nu esti convins ca investitia va spori productivitatea pe masura?

Cere o a doua parere !

Te vom ajuta in evaluarea corecta a necesarului de hardware si software pentru realizarea unui sistem informatic adaptat nevoilor tale.

Noi ne vom ocupa de instalarea, configurarea, personalizarea și administrarea serverelor Windows si Linux, iar tu te poti concentra la activitatea ta, in domeniul in care esti intr-adevar cel mai bun.

Reparatii calculatoare si laptopuri

Service calculatoare, devirusare ,upgrade componente, diagnostic hardware, inlocuire componente defecte, instalare componente, instalare si reparare sisteme de operare, drivere si softuri uzuale, optimizari, curatari de praf, asamblari componente, rescriere/updatare BIOS, depanari.

Recuperari date

Recuperare date de pe calculatoare , laptopuri virusate sau cu sistemele de operare nefunctionale (devirusari complete a datelor importante si recuperarea lor de pe hard discurile virusate; recuperari email, date importante – poze, filmulete, documente).

Service imprimante

Reparatii surse, inlocuire role, reumplere cartuse, tonere, alimentatoare, mentenanta.

Retele

Proiectari de retea si infrastructura, efectuarea lucrarilor de cablare, instalarea echipamentelor active si pasive, configurarea retelei, analiza retelei existente, executare de lucrari de intretinere, reinnoire si extindere retele. Configuram servere, echipamente pe fir si wifi.

Contracte de service

Serviciu dedicat companiilor, oferite sub forma de abonament lunar, care include: deplasari gratuite si nelimitate la sediul clientului, service on-site, mentinerea echipamentelor, consultanta gratuita software, reducerea costurilor si achizitionare echipamente la preturi speciale.

DE CE SA NE ALEGETI?

SERVICII PROFESIONALE

De peste 17 ani, SC Interlog Com SRL ofera servicii IT de cea mai inalta calitate atat persoanelor fizice cat si companiilor din zona Brad si judetul Hunedoara.

CALITATE SUPERIOARA

Alegem produsele si solutiile de cea mai buna calitate pentru clientii nostri si asiguram astfel maximul de calitate.

EXPERIENTA SUPERIOARA

Echipa noastra este formata din ingineri si tehnicieni cu experienta vasta in IT, care vor executa lucrarile la cel mai inalt grad de profesionalism.

SUPORT TEHNIC

Oferim suport tehnic de cea mai inalta calitate tuturor clientilor nostri, iar astfel beneficiati de asistenta de specialitate in orice problema aparuta in departamentul IT.

Beneficiaza acum de experienta noastra !

Ai probleme cu sistemul informatic? Puteti beneficia acum de experienta noastra pentru a rezolva toate probleme aparute. Echipa noastra de profesionisti va sta la dispozitie cu solutii tehnice profesionale, special concepute pentru a rezolva problemele dumneavoastra.

CLIENTII NOSTRI

Interlog Com SRL
Brad,
Str. Republicii, Nr. 10
Hunedoara.

e: office@interlog.ro
t: 0254 606040
f: 0254 60 60 04

Despre Noi

De peste 17 ani, SC Interlog Com SRL ofera servicii hardware si suport tehnic IT&C de cea mai inalta calitate in zona Brad si in imprejurimi. Pentru companii, oferim servicii pe baza unui contract de administrare si înretinere a tehnicii de calcul sau a unui contract de service la cerere care asigura rezolvarea tuturor problemelor aparute în functionarea tehnicii de calcul indiferent de volumul sau specificul acestoara. Pentru persoane fizice oferim servicii de diagnosticare, depanare, instalare, configurare si optimizare sisteme, la cerere, in service-ul nostru din localitatea Brad, Str, Republicii, Nr. 10.
Top