Web Design & Development

Servicii Design Web, Web Development si Grafica

Web Design & Development

In ziua de astazi din ce in ce mai multe afaceri se muta online. Necesitatea firmei pentru prezenta online este evidenta, iar diferentierea se face despre nivelul de profesionalist cu care prezenta online a fost conceputa. Multe firme sufera din cauza unui site inexistent sau neatractiv clientilor si pierd teren in fata concurentei.Este timpul sa luati atitudine si sa va creati o prezenta online puternica!

SC Interlog Com SRL vine cu solutia ideala pentru dezvoltarea companiei dumneavoastra in mediul online. Folosind tehnici de ultima generatie, designuri moderne, adaptate oricarui tip de dispozitiv, te scoatem din anonimat.

Alege sa-ti creezi un site nou si modern cu sprijinul specialistilor nostri si lasa-ti concurenta in urma!

SERVICII WEB DESIGN & DEVELOPMENT

DEZVOLTAM APLICATII WEB

Intr-o lume in care tehnologia avanseaza vertiginos si afacerea dumneavoastra trebuie sa tina pasul. Solutiile de web development pe care vi le propunem sunt create folosind ultimele tehnologii oferind capabilitate si scalabilitate maxima. Dezvoltam aplicatii folosind HTML5, PHP, CSS3, Javascript sau jQuery.

DESIGN MODERN

Site-ul web trebuie sa reflecte imaginea companiei dumneavoastra, iar daca afacerea este de viitor, asa trebuie sa arate si prezenta ei online. Lucram cu clientii pentru a le intelege afacerea, cererile si dorintele si punem totul in practica intr-un mod modern. Garantam compatibilitatea site-ului dumneavoastra cu toate browserele moderne, sistemele de operare diverse si dispozitivelor, atat statice cat si mobile.

OPTIMIZARE SEO

Nu este suficient doar sa ai un site, trebuie sa-l si faci cunoscut. Serviciile noastre de promovare web includ optimizare SEO on-site, prin modificarea codului sursa a site-ului incat sa fie prietenos cu motoarele de cautare, campanii SEO off-site, atat online cat si offline, prin achizitionarea de publicitate specifica, realizarea de pliante si afise, inscrierea site-ului in directoare si motoare de cautare.

SITE-URI SIMPLE SAU COMPLEXE

Fie ca doriti un site simplu sau complex, specialistii nostri se vor implica sa realizeze un design elegant, modern si de efect, specific afacerii dumneavoastra. tratam orice proiect cu seriozitate maxima si realizam orice va doriti, de la site-uri de prezentare, site-uri de promovare, de proiecte, personale, pana la magazine online si portaluri complexe.

Ce putem face pentru tine

bg

WEB DESIGN

intuitiv si modern

INTERLOG

DESIGN CREATIV

cream site-uri dupa modelul afacerii tale si le facem unice

TEHNOLOGII MODERNE

utilizam tehnologii noi si inovatoare in lucrarile noastre

MANAGEMENT CONTINUT

adauga, modifica, sterge sau fa ce vrei - ai control asupra site-ului tau!

COMERT ELECTRONIC

Implementam solutii de ecommerce pentru a-ti extinde afacerea in ONLINE

bg4

&

RESPONSIVE DESIGN

aplicatii mobile

HTML

5

COMPATIBILITATE
CU

MAXIMA
ORICE DISPOZITIV

de 8x
mai mult public

extinde-ti prezenta
pe toate platformele

bg6b

&

IDENTITATE VIZUALA

BRANDING

...defineste

IMAGINEA COMPANIEI

si fa-te cunoscut!

Iesi din anonimat cu o identitate vizuala puternica !

bg31

optimizare

SEO

Castiga competitia online
prim optimizare si promovare!

TEHNICI SEO SUPERIOARE

pentru site-ul tau

bg31

Doresti o aplicatie web?

PHP

MySQL

HTML 5

APLICATII INTERNET & INTRANET

LA COMANDA

Doresti un Site? cere o cotatie de pret

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

Interlog Com SRL
Brad,
Str. Republicii, Nr. 10
Hunedoara.

e: office@interlog.ro
t: 0254 606040
f: 0254 60 60 04

Despre Noi

De peste 17 ani, SC Interlog Com SRL ofera servicii hardware si suport tehnic IT&C de cea mai inalta calitate in zona Brad si in imprejurimi. Pentru companii, oferim servicii pe baza unui contract de administrare si înretinere a tehnicii de calcul sau a unui contract de service la cerere care asigura rezolvarea tuturor problemelor aparute în functionarea tehnicii de calcul indiferent de volumul sau specificul acestoara. Pentru persoane fizice oferim servicii de diagnosticare, depanare, instalare, configurare si optimizare sisteme, la cerere, in service-ul nostru din localitatea Brad, Str, Republicii, Nr. 10.

INSCRIERE NEWSLETTER

Înregistrare pentru Interlog newsletter
introduceti adresa dvs. de email
Top